مورچه
 
 
برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

زیره کرمانی

مرهم و پماد ترکیبی



برچسب:, :: ::  نويسنده : مهدیار

بلوط : پوست

بنفشه عطری : ریشه ها

سیر صحرایی : برگ ها

جویسه عطری : تمام گیاه پیش از گل کردن

ترتیزک : شاخه های گیاه پیش از گل کردن

کنگر : برگ ها

ترب سیاه : ریشه های تازه

مویزک عسلی : شاخه های جدید



بلوط : پوست و میوه

بنفشه عطری : ریشه ها

سیر صحرایی : برگ ها

کنگر : برگ ها

ترب سیاه : ریشه های تازه

مویزک عسلی : شاخه های تازه



بلوط : پوست و میوه

بنفشه عطری : ریشه ها

ترتیزک : شاخه های تازه

کنگر : برگ ها

فوقس حویصلی : زمانیکه امواج دریا آن را به ساحل بیاندازد

قزاوه : تمام گیاه به جز ریشه هایش



گوجه درختی : میوه ی آن که در برابر افتاب خشک شده باشد

گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده

برنجاسف : ریشه ها

زرشک : ریشه ها

بلوط : پوست و میوه

بنفشه عطری : ریشه ها

عسل بند : ریشه ها

ترتیزک : تمام شاخه های تازه

حشیشه الملوک : ریشه ها

کنگر : برگ ها

ترب سیاه : ریشه ها



گوجه درختی : میوه ای که در مقابل آفتاب خشک شده باشد

گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده

ارقطیون : ریشه 3 ساله

اکلیل گوهی : برگ گل ها

زرشک : ریشه ها

بنفشه عطری : ریشه ها

عسل بند : ریشه ها

گل میخک : ریشه ها

ترتیزک : تمام شاخه های تازه

کنگر : ریشه ها

ریواس : ریشه 3 ساله

شیرین بیان : ریشه های سفت

سنجد : میوه

رازیانه : تخم رسیده

عرق انجبار : ریشه ها

سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها و میوه رسیده

عصاء الذهب : قسمت بالای گل دار

تمشک جنگلی : برگ ها

ترب ( فجل الخیل ) : ریشه ای تازه

ترب سیاه : ریشه های تازه

پیچک : ریشه ها

پیچک زراعتی : ریشه ها

مرزنگوش : شاخه های گل دار

سدر : پوست 3 تا 4 ساله ای که در مقابل خورشید خشک شده باشد

سوسن زرد : ریشه ها

نسرین : میوه های سالم و روشن

کاسنی صحرایی : ریشه ها



گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها

گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده

برنجاسف : خوشه های تازه گل دار

گل آفتابگردان : قسمت بالایی که گل کرده باشد

اکلیل کوهی : برگ گل ها

رازیانه رومی : تخم رسیده

هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

بلوط : پوست آن

بنفشه عطری : ریشه ها

گل میخک : ریشه ها

رازک : آرد لطیف گل هایش

کنگر : برگ ها

ناخنک : قسمت بالایی

خبازی صحرایی : برگ ، ساق ، گل های بدون ساق

خردل سیاه : تخم

خطمی صورتی : برگ گل ها

پامچال : ریشه ها

زنجبیل شامی : ریشه های سالخورده

ریواس : ریشه های 3 ساله

شوید : تخم های رسیده برداشت و خشک شوند

شیرین بیان : ریشه های سفت

سنجد : میوه

رازیانه آبی : تخم

بیدمشک : پوست بالایی شاخه ها و میوه های رسیده

سرو کوهی : قسمت بالای شاخه و میوه های رسیده

عصاء الراعی : تخم

تمشک جنگلی : برگ و میوه

ترب سیاه : ریشه های تازه

روناس : ریشه ها

انجره : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد به همراه ریشه هایش

شاه بلوط : میوه

قنطریون عنبری : گل های کبود

پیچک زراعتی : ریشه ها

مرزنگوش : شاخه های گل دار

سنبل رومی : رشه های 3 ساله

سدر : پوست 3 تا 4 ساله

سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه رنگ

علف مرغ : ریشه ها

سوسن زرد : ریشه ها

نسرین : میوه سالم و روشن

کاسنی صحرایی : ریشه ها



بوماردان : گل ها بدون ریشه

گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها

گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده

برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار

افسنتین : برگ و گل ها

گل آفتابگردان : قسمت بالای آن گه گل کرده باشد

اکلیل بوقیصی : گل ها

زوفای خشک : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

رازیانه رومی : تخم های رسیده

آس - مورد : میوه

زرشک : میوه

برسیه : سر گل ها

هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

بلوط : پوست

بنفشه عطری : ریشه ها

بنفشه سه رنگ : تمام گیاه بدون ریشه ها

کنگر : برگ ها

ناخنک : قسمت بالای گیاه

خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های ساق گیاه

خردل سیاه : تخم

خردل سفید : تخم

گل شب بو : گل هایش در اوایل ماه

خطمی صورتی : برگ گل ها

خلنگ : سرشاخه های گل دار با گل هایش

شاه پسند وحشی : برگ ها و شاخه های گل دار

ازگیل : میوه رسیده

شوید : تخم گیاه که لازم است حتماً خشک شود

رازیانه آبی : تخم

بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله

سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها

تمشک جنگلی : برگ و گل گیاه اگر یافت شود و الا باید از میوه ی آن استفاده کرد

غافث : تمام گیاه با گل هایش

گندنای کوهی : برگ ها پس از پیدایش گل ها

انجره : تمام گیاه با ریشه

گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

قنطریون عنبری : گل های کبود آن

نوعی از بومادران : برگ های تازه و سرشاخه های بالایی که گل داده باشد

کتان : تخم های رسیده برداشت و خشک شود

زیره سیاه : تخم های رسیده برداشت و خشک شود

کرفس : ریشه و برگ ها

کشمش سیاه : میوه های انگوری

پیچک : ریشه ها

مرزنگوش : شاخه های گل دار به همراه گل هایش

سدر : پوست آن که بیش از 4 سال از عمرش گذشته باشد و برای 1 تا 2 سال قابلیت ذخیره دارد

سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه

کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

اوفاریقون : سرشاخه های گل دار



بوماردان : گل ها بدون ریشه

گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها

گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده

برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار

افسنتین : برگ و گل ها

گل آفتابگردان : قسمت بالای آن گه گل کرده باشد

اکلیل بوقیصی : گل ها

زوفای خشک : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

رازیانه رومی : تخم های رسیده

آس - مورد : میوه

زرشک : میوه

برسیه : سر گل ها

هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

بلوط : پوست

بنفشه عطری : ریشه ها

بنفشه سه رنگ : تمام گیاه بدون ریشه ها

کنگر : برگ ها

ناخنک : قسمت بالای گیاه

خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های ساق گیاه

خردل سیاه : تخم

خردل سفید : تخم

گل شب بو : گل هایش در اوایل ماه

خطمی صورتی : برگ گل ها

خلنگ : سرشاخه های گل دار با گل هایش

شاه پسند وحشی : برگ ها و شاخه های گل دار

ازگیل : میوه رسیده

شوید : تخم گیاه که لازم است حتماً خشک شود

رازیانه آبی : تخم

بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله

سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها

تمشک جنگلی : برگ و گل گیاه اگر یافت شود و الا باید از میوه ی آن استفاده کرد

غافث : تمام گیاه با گل هایش

گندنای کوهی : برگ ها پس از پیدایش گل ها

انجره : تمام گیاه با ریشه

گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

قنطریون عنبری : گل های کبود آن

نوعی از بومادران : برگ های تازه و سرشاخه های بالایی که گل داده باشد

کتان : تخم های رسیده برداشت و خشک شود

زیره سیاه : تخم های رسیده برداشت و خشک شود

کرفس : ریشه و برگ ها

کشمش سیاه : میوه های انگوری

پیچک : ریشه ها

مرزنگوش : شاخه های گل دار به همراه گل هایش

سدر : پوست آن که بیش از 4 سال از عمرش گذشته باشد و برای 1 تا 2 سال قابلیت ذخیره دارد

سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه

کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد

اوفاریقون : سرشاخه های گل دار



درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو وبلاگ
نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 759
بازدید دیروز : 321
بازدید هفته : 1080
بازدید ماه : 1082
بازدید کل : 134493
تعداد مطالب : 1450
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

Alternative content