مورچه |
|||
برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بومادران : به جز ریشه ، الباقی گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده آن برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار رمال زرد : گل هایش بدون ساق زوفای خشک : تمام آن بابرگ ها در موقعی که گل کرده باشد آس - مورد : برگ ها بابونه : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد شاه تره : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست بنفشه عطری : ریشه بنفشه 3 رنگ : تمام گیاه به جز ریشه درخت راج : برگ ها ریحان : تمام گیاه ، پیش از درآمدن گل هایش تمشک : میوه عسل بند : ریشه و برگ ها ترنجبین : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد گردو : برگ های بدون ساق کنگر : برگ ها شنبلیله : تخم های رسیده ناخنک : قسمت بالایی گیاه خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های بن ساق خشخاش : برگ گل ها پای گرگ : غبار خوشه ها کیسه کشیش : شاخه هایی که حامل گل باشند ، قسمت پایین آن بهتر است زراوند ضیانی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد ازگیل : گل ها زنبق وادی : گل آن ، بعد از جدا شدن برگ های زیر گل زیرفون : خوشه ، برگ گل ، چوب ، پوست وسطی آنکه سفید است ثعلب : برگ ها ، پیش از آنکه گل کند سوسنبر : شاخه های گل دار بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله سرو کوهی : قسمت بالایی شاخه ها تمشک جنگلی : برگ و گل ها غافث : تمام آن با برگ ها نوعی از بومادران : برگ های تازه کرفس : ریشه و برگ ها کشمش سیاه : برگ ها پیچک : تمام گیاه در حالیکه گل کرده باشد پیچک زراعتی : تمام گیاه درحالیکه گل کرده باشد بارهنگ : تمام گیاه با ریشه ، زمانیکه گل کرده باشد مریم گلی : برگ ها و شاخه های تازه سدر : برگ ها ، زمانیکه گل کرده باشد نعناع بوستانی : برگ ها شبدر : برگ ها ، زمانیکه گیاه گل کرده باشد نسرین : گل ها گلپر طاووسی : تخم آن کاسنی صحرائی : تمام گیاه در زمانیکه گل کرده باشد برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گوجه درختی : گل های آن ، مادامی که سفیدی آن ها آشکار باشد گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده ی آن برنجاسف : برگ های آن قبل از اینکه گل هایش باز شوند اکلیل کوهی : برگ گل های آن آس - مورد : برگ های آن درخت غان : برگ و پوست و عصاره ی آن شاه تره : تمامی قسمت های در زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست آن بنفشه عطری : ریشه های آن بنفشه 3 رنگ : بجز ریشه الباقی درخت راج : برگ های آن ریحان : برگ و گیاه آن قبل از اینکه گل هایش دیده شوند تمشک : برگ های آن عسل بند : ریشه و برگ های آن عر عر : ریشه های آن کنگر : برگ های آن خشخاش : برگ گل های آن رازیانه : شاخه های تازه آن پای گرگ : آن غبارهایی که در خوشه ی گل آن است رجل الاسد : شاخه هایی که حامل گل باشند زرواند ضیابی : تمام این گیاه در حالیکه گل کرده باشد ازگیل : گل های آن زنبق وادی : گل های آن ثعلب : برگ های آن قبل از اینکه گل کرده باشد اسپند زراعتی : برگ های آن پیش از اینکه گل کرده باشد مرزه : تمام آن در حالیکه گل کرده باشد بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله ی آن کاسنی : ریشه و برگ و غنچه های آن تمشک جنگلی : برگ های آن انگور خرس : برگ های آن سرو کوهی : قسمت بالای شاخه های آن عصاء الراعی : ریشه های آن شاه بلوط : گل های آن نوعی از بومادران : برگ های تازه ی آن کرفس : ریشه و برگ های آن کشمش سیاه : برگ های آن کیسه ی کشیش : تمام آن ، مخصوصاً قسمت های بالایی پیچک چسبنده : برگ های تازه آن بارهنگ : تمام آن با ریشه هایش در موقعی که گل کرده باشد سنبل رومی : ریشه های 2 ساله آن مریم گلی : برگ و شاخه های جدید آن سدر : پوست 3 تا 4 ساله آن نعناع بوستانی : برگ های آن شبدر : برگ های آن هنگامیکه گل کرده باشد گل پرطاووسی : گل های آن برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
گوجه درختی : گل های آن ، مادامی که سفیدی گل هایش آشکار شود بابا آدم : ریشه های دو ساله ی آن برنجاسف : برگ های آن قبل از باز شدن گل هایش اکلیل کوهی : برگ گل هایش آس : برگ های آن مورد : برگ های آن درخت غان : برگ و پوست و عصاره آن زرشک : ریشه های آن بلوط : پوست آن فندق : تون های کوچک آن بنفشه عطری : برگ و گل هایش ریحان : برگ های آن پیش از پیدا شدن گل هایش گل میخک : ریشه های آن ترتیزک : کلیه ی شاخه هایش پیش از گل کردن عر عر : ریشه های آن کنگر : برگ های آن ترشک بوستانی : برگ های آن خشخاش : برگ گل هایش پامچال : گل های آن اسپند زراعتی : برگ های آن پیش از گل کردن شیرین بیان : ریشه های سفت آن کاسنی : ریشه و برگ و غنچه ی آن پیش از پدیدار شدن گل هایش عرق انجبار : ریشه های آن سرو کوهی : قسمت بالای شاخه های آن تمشک جنگلی : برگ های آن انگور خرس : برگ های آن نوعی از بومادران : برگ های تازه ی آن کرفس : ریشه ها و برگ های آن پیچک : ریشه های آن پیچک زراعتی : ریشه های آن پیچک خزنده : برگ های تازه ی آن بارهنگ : برگ های آن مریم گلی : ریشه های 2 ساله ی آن سنبل رومی : برگ و شاخه ی تازه آن سدر : پوست درخت 2 تا 3 ساله ی آن نعناع بوستانی : برگ های آن کاسنی صحرائی : ریشه های آن لامیون سفید : گل های بدون کاسه ی آن برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
برنجاسف : ریشه های آن اکلیل کوهی : برگ گل های آن زرشک : ریشه های آن بلوط : پوست آن فندق : تون های کوچک آن بنفشه ی عطری : برگ و گل های آن گل میخک : ریشه های آن ترتیزک : شاخه های آن قبل از گل کردن کنگر : برگ های آن ترشک بوستانی : برگ های آن زنجبیل شامی : ریشه های سالخورده ی آن پامچال : ریشه های آن شیرین بیان : ریشه های سفت آن مامیران : برگ های آن قبل از پیدایش گلهایش سرو کوهی : قسمت بالای شاخه های آن ترب سیاه : ریشه های تازه ی آن روناس : ریشه های آن لبالب : ریشه های آن پیچک زراعتی : ریشه های آن بارهنگ : برگ های آن مریم گلی : برگ ها و سرشاخه های تازه ی آن سوسن زرد : ریشه های آن پیش از بیرون آمدن گلهایش کاسنی صحرائی : ریشه های آن برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
سلام اکثر گیاهان باید پیش از طلوع آفتاب یا پس از غروب آن چیده شده و در سایه خشک شوند ، آنهم طبیعی و بلافاصله در مکان های خشک و تاریک نگهداری شوند. از آنجاییکه درجه حرارت هر منطقه با منطقه های دیگر فرق می کند ، لذا به خاطر داشته باشید که هر یک از اجزای گیاهان دارویی را در فصل مخصوص خود ، جمع آوری و ذخیره نمایید تا خاصیت خود را از دست ندهند. به خاطر داشته باشید که برداشت گل ها الزاماً باید در عین شکوفایی شان انجام گیرد. شرح برداشت باشه تو مطالب بعدی ... درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید موضوعات نويسندگان |
|||
![]() |